Så här är det alla söta saker!

Jag kan inte bestämma mig. Jag vill ha en foto/målar blogg, fast jag vill komma med pepp också! Så nu gör jag så här att idag kommer jag med lite pepp bara för att jag är på humör. Och så lägger jag in några bilder så är alla nöjda!

~

Självförtroende.
Det är en klurig liten sak det. Men grejen är att även om många tycker att man ska kunna prata, flirta eller skämta med vem som helst om man har bra självförtroende så är det nog inte så. För det handlar inte om dom andra, utan det handlar om dig. Att du ska vara bekväm i dig själv! Älska din kropp, dina skavanker och det som gör dig unik. Låt aldrig någonting annat bestämma något för dig, för det är ditt liv det handlar om. Och bry dig inte om vad någon annan säger om dig, omringa dig istället med vänner du litar på.
Sluta jämför dig med de andra. Visst, alla tycker inte du är vackrast i världen, men jag lovar att dom vars åsikter verkligen betyder något för dig tycker det!
Sen så är väl det viktigaste, mest uttjatade rådet. Var dig själv. Jag vet att du har hört det här tusentals gånger. Och ditt liv ändras inte för att du har läst det heller. Men det är precis vad vi alla behöver göra. För då kan vi kanske till sist bli helt bekväma i de underbara personer vi är.

Din kropp.
Jag måste bara ta upp det här. För det känns ganska viktigt.
Först måste jag bara säga att allas kroppar är vackra kroppar, tills det blir sjukligt. Men grejen är att det är sällan någon som hatar sin kropp är varken för fet eller smal.
Det här med att mulliga kroppar är vackra har vi också hört många gånger (inte för att jag inte håller med).
Men hur ofta tar vi upp det motsatta? Hur ofta får vi höra att även smala kroppar är vackra?
Det hör vi aldrig. För det är skönhetsidealet. Men jag vet att det finns tjejer där ute i världen som inte gillar sin smala kropp. Jag har varit en av dom. Jag hatade min kropp och önskade att jag kunde ha åtminstone lite kurvor. Men det är svårt att säga att man inte gillar sin kropp om man tycker att man är för smal, på grund av hur man ska se ut idag.
Nu så känner jag inte längre att jag är för smal. Visst några extra kilon hade inte skadat, men jag är nöjd. Och det är så här jag vill att alla ska kunna känna om sin kropp. Att man är nöjd.






glöm inte
min tumblr ~


Få en bild!

Hej människor, så här är det nu då. Jag vill måla av dig, din vän eller något annat kuligt som du har på bild. Om du vill att jag ska måla något så kommenterar du bara och skickar en länk till mig. Ladda upp bilden kan du göra på www.tinypic.com Jag kommer inte måla alla bilder utan jag väljer ut några :) Bäst är det om bilden är skarp, stor och bra ljus. Skulle vara jätte kul om någon ställde upp, jag är inte jätte bra, men har tränat en del på porträtt med blyerts så jag hoppas det blir okej. Det är ju värt att skicka in iallafall. :)

RSS 2.0